Home / Ispovesti&SMS / ZAVISNA OD S*KSA: Previše sam napaljena da bih radila! (FOTO)
6

ZAVISNA OD S*KSA: Previše sam napaljena da bih radila! (FOTO)

– Stalno mislim o seksu, pokušala sam da radim i u kafiću i na benzinskoj pumpi, ali sve vreme sam bila opsednuta razmišljanjem o seksu i zato sam pravila greške na poslu – kaže Laura, koja je nevinost izgubila sa 14 godina
Laura Voker (21) iz Velike Britanije zavisna je od seksa, najmanje sedam puta dnevno ima orgazam koji je, kako kaže, oslobađa od stresa.

Stalno mislim o seksu, pokušala sam da radim i u kafiću i na benzinskoj pumpi, ali sve vreme sam bila opsednuta razmišljanjem o seksu i zato sam pravila greške na poslu – kaže Laura, koja je nevinost izgubila sa 14 godina.

– Moji roditelji su jako religiozni i s njima nikada nisam razgovarala o seksu. Imala sam i duže i kraće veze. Lepo mi je na početku kada je seks baš čest, ali ubrzo mi postane dosadno nakon nekoliko meseci kada seks postane ređi. I poslednjeg dečka sam ostavila jer nije mogao da isprati “moj ritam” – kaže Laura i dodaje da često koristi i seksualne igračke.

– Htela sam da budem mehaničar, ali zbog problema sa kičmom nisam mogla. Pokušala sam da radim i kao konobarica, ali nije išlo, sad sam bez posla. Ponekad testiram seksualne igračke, ali to niko ne plaća – rekla je Laura.

Kako ističe, Laura je svesna svojih nekontrolisanih nagona i u narednom periodu planira da ode kod lekara.

– Moji su nagoni van kontrole. Što se muškaraca tiče, htela bih da nađem nekoga ko može da me prati, za sada su seksualne igračke sve što mi treba – rekla je Laura.

(I. D. / 24sata.hr / Foto: Closeronline.co.uk)

About admin

Check Also

15

ISPOVEST: Jedan moj komsija mi je uzeo nevinost u 15oj godini…

Jedan moj komsija mi je uzeo nevinost u 15oj godini. Bila sam ludo Zaljubljena u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *