Home / Zabava / ZAVELA RED U ZVEZDAMA GRANDA: Nada Obrić oplela po JK!
63

ZAVELA RED U ZVEZDAMA GRANDA: Nada Obrić oplela po JK!

Nada Obrić bila je tajanstveni član žirija u posljednjoj epizodi “Zvezda Granda“. Pjevačica nije imala riječi hvale za kolege koje sjede u žiriju, kao ni za direktora “Granda“ Sašu Popovića. Nada je prvo Karleuši uputila nekoliko kritika, poslije nastupa 17-godišnje Silvane, koja je svojim vokalnim sposobnostima oduševila žiri.

– Drago mi je što bar ovoj djevojci nisi rekla da liči na tvoju kućnu pomoćnicu ili kafe kuharicu, to je krajnje nepristojno i neukusno! Uvijek moraš da imaš na umu da su to djeca i da možda nemaju pare za šoping kao što ih ti imaš! – rekla je Obrićeva, kada se umiješao Saša Popović.

– Tajanstveni član žirija mora da je neki fan Jelene Karleuše kad sve zna – dobacio je direktor “Granda“, ali Nada ni njemu nije ostala dužna.
– Popoviću, nisam ja ovdje pala s Marsa! Ja ovo redovno gledam! Imam ogromnu primjedbu na vas! Važite za nekog ko najbolje radi ovaj posao, ali ovaj žiri ste ispustili iz ruku, pobjegao vam je! Totalno je mimo vaše kontrole! Jedni vam dolaze u kućnim haljinama, jedni se penju na sto, dižu noge na sto, padaju, šminkaju se za vrijeme emisije… – oplela je pjevačica po Popoviću, koji joj je potom dao dozvolu da i ona stavi noge na sto.
– Ne, ja previše poštujem emisiju koja ide u prajm tajmu i gledaoce da bih digla noge na sto. To ne radim ni u svojoj kući – završila je Obrićeva.

Na tapetu se našla i Ana Bekuta, kojoj je Nada poručila da se ponaša kao da joj sve vrijeme Milutin Mrkonjić stoji ispred nje, te da ne smije ništa da kaže, niti kome da postavi pitanje.

(Alo.rs)

About admin

Check Also

16

Prišao je dvjema djevojkama koje su ležale na plaži, a onda lopatom počeo kopati ispod njih…(VIDEO)

Vjerujemo da ne postoji osoba koja ne zna ko je Remi Gaillard, no u slučaju …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *