Home / Zabava / Vjerovali ili ne, ali tek sada sam PRVI put gledala Zvezde Granda! Stukla pivčugu i kulen i, ni sama ne vjerujem, ali evo zašto želim da gledam opet!
11

Vjerovali ili ne, ali tek sada sam PRVI put gledala Zvezde Granda! Stukla pivčugu i kulen i, ni sama ne vjerujem, ali evo zašto želim da gledam opet!

Kako je uopšte Jutjub odlučio da mi nametne da gledam posljednju epizodu “Zvezdi Granda“ pojma nemam, ali evo ga. Mislim se što da ne i otvaram sebi pivo. Tu je kulen, ruska, pivce i šou može da počne. Garantujem životom da ćete sada da prevrćete očima i sebi u bradu govoriti: “Ma važi što nisi gledala, nemoj da se foliraš…urbana!“.
Vjerovali ili ne, ali nisam gledala. Jesam one početne sezone dok su bili Rada Manojlović i ta ekipa i to je bilo to od mene…Nema to veze sa tim da li sam fensi, urbana, metalac ili panker, prosto me nije zanimalo to da gledam.

Dakle, šta se promijenilo? Božićni praznici, napolju minus beskonačno, nemam namjeru da izbacim ni trepavicu kroz prozor. Odgledala sam sve serije, nove filmove i apsolutno ne znam šta sa sobom da radim. Ok, Jutjub evo me…

Kako je uopšte Jutjub odlučio da mi nametne da gledam posljednju epizodu “Zvezdi Granda“ pojma nemam, ali evo ga. Mislim se što da ne i otvaram sebi pivo. Tu je kulen, ruska, pivce i šou može da počne, a taman ću u ponedjeljak imati i tekst za sajt. Vrhunska pobjeda…

Ređali se pjevači, pokušaji od pjevača, neki si skičali, neki falširali, a neki zaista bre i otpjevaše, ne otpjevaše no more otkinuše.

Međutim, svo to pjevanje mi i nije bilo nešto previše zanimljivo, naročito zbog toga što 99% pjesama pojma nisam imala koje su.

Bilo je tu svega i svačega, jedan tip koji se koliko sam skapirala prije nekoliko godina svađao sa Lukasom jer mu je rečeno da nema pojma da pjeva, sada je skakao po studiju, napadao Karleušu, jurio Šerifovićku i napravio potpuni lom.

Nemate pojma kakav ludak!

Drugi je bio, pa slobodno mogu da kažem, urađen kao niko. Sav u spidu, pojma nije razumio šta mu iko priča, a još je luđe odgovarao. Komentar žirrija je pobijedio:

– Brate kakva si ti lajsna, pa samo si ti ovdje falio među ovim ludacima!

Aca vs Karleuša vs Viki vs SVI!

Nema ko se u tom žiriju ne raspravlja sa ostalima, a ponekad vala i sam sa sobom.

3 sata i 28 minuta bez reklama na Jutjubu ja istroših na ZG! Pa da sam gledala Gospodara Prstenova ponovo ne bi mi trebalo ovoliko vremena.

Rezime je bio: Poslije jednog piva, došlo je drugo i treće, vala i četvrto i peto. Ljudi, ne gledajte me tako 3 i po sata je dosta vremena! Muzika, pjesma, slavlje!

Ne znam da li je bilo zbog količine alkohola u krvi, ali ja ne pamtim da sam se toliko dobro provela uz neku srpsku, odnosno domaću emisiju. Čak mi je Karleuša ušla pod kožu i mislim da je pravi šoumen, ali i neko ko ima nešto mozga u glavi u svijetu estrade… I znate šta još?

Jedva čekam da subota dođe, ta-na-na-ni-na-na, da subota dođe i da odgledam još jednu epizodu uz brdo piva da se slatko nasmijem poslije teške radne nedjelje. Pa zašto za ovo nisam ranije znala, sve moje muke gdje ću ići subotom uveče bile bi riješene – NIGDJE!
(Espreso.rs)

About admin

Check Also

22

Nikad veći incident u Zvezdama Granda: Snimanje prekinuto, Saša Popović morao intervenisati! (VIDEO)

Kada su kandidati drugog kruga kročili na scenu “Zvezda Granda“ na snimanju sljedeće epizode, niko …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *