Home / Hronika / Suprug poznate folk pjevačice izvršio samoubistvo!
45

Suprug poznate folk pjevačice izvršio samoubistvo!

Prvi suprug pjevačice Stoje izvršio je samoubistvo. Mještani sela pokraj Zrenjanina pričaju da je on skočio u rijeku u kojoj se udavio jer njegovi roditelji nisu prihvatili Novakovićevu za snajku.
Stojanka Novaković, čim je kročila na estradnu scenu, otkrila je da se udala sa samo 16 godina i da je ubrzo nakon toga postala udovica. Ali pravi razlog zbog kog je ostala sama s malim djetetom i dalje krije.

46

Pjevačica je svojevreno ispričala da joj je prvi suprug poslije tri godine braka poginuo u saobraćajnoj nesreći, a mi smo u njenom rodnom mjestu Perlezu došli do šokantnog podatka – Stojin prvi muž se ubio.

Mještani ovog sela pokraj Zrenjanina pričaju da je on skočio u rijeku u kojoj se udavio jer njegovi roditelji nisu prihvatili Novakovićevu za snajku. Njima je smetalo što je ona bila kafanska pjevačica.

– Stoja je divna žena. Mnogo se napatila zbog prvog muža. Mnogo su se voljeli. Iz nje se i rodio njihov sin. Ubrzo poslije vjenčanje počeli su problemi jer roditelji njenog muža nikako nisu odobravali taj brak – priča jedan Stojin komšija.

On kaže da pjevačicin muž nije želio da živi bez nje i da je zbog toga odlučio da sebi oduzme život.

– Svekar i svekrva nisu mogli da se pomire s tim da je njihov sin dozvolio ženi da bude kafanska pjevačica. Stalno su mu prebacivali i insistirali da je ostavi – nastavlja ovaj meštanin Perleza koji nas je odveo do mesta gde se utopio otac Stojinog sina.

– Svi su ubrzo krenuli u potragu za njim i poslije nekoliko sati našli su ga mrtvog u rijeci. Dan nakon sahrane po Perlezu je počela da kruži priča da se ubio jer su njegovi roditelji o Stoji govorili sve najgore. Za nju je to bio prevelik udarac jer je ostala sama s malim djetetom. Proživjela je pravi pakao – završava naš sagovornik.

Naišli smo i na lokalnog sveštenika koji nam je potvrdio da se Stojin prvi muž utopio.

– To je bilo prije mnogo godina. Ljudi pričaju da se ubio zbog nje. Teške su to sudbine. Ne bih ja dirao tu temu – zaključuje sveštenik.
(Kurir)

About admin

Check Also

13

GROZOMORNO! SILOVAO JU JE VEPAR I SADA JE TRUDNA: “Ta svinja se ložila na mene godinama!”

Nakon incidenta, njen otac je zaklao vepra. Teksašanka Endži Hjuston je za Ellis County News …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *