Home / Ispovesti&SMS / STAVLJAJ NE PITAJ! Čula sam da komšija ima ogromnu alatku, a kad sam mu skinula gaće….(18+)
87

STAVLJAJ NE PITAJ! Čula sam da komšija ima ogromnu alatku, a kad sam mu skinula gaće….(18+)

Jednom sam se udavala, jednom razvela, od mene dosta. Muž mi je bio đubre, a nije ga mrzelo ni da mu pukne šamar, kad se baš iznervira.

U 39. godini, još sam dobro izgledala, masnice su se odavno povukle, pa sam odlučila da se malo pustim u promet, kad već nisam na vreme, pre udaje.

Tako je do mene stigao glas da komšija Mladen ima baš veliki pe*is i da je još i tvrd u e*ekciji. To mi je zagolicalo maštu, ali postojao je jedan problem – bio je oženjen…

Pa, sad, što kažu, nije uštrojen, daleko bilo. Jednog dana sam obukla kratku suknjicu (vruće je bilo kod nas na Vračaru), pa pravac u bakaluk, čim je on krenuo, ja za njim. Sa četvrtog sprata sve vidim, on je u prizemlju. Stignem ga, reč po reč, ispitam sve što treba, i saznam da mu žena često radi drugu smenu.

Rekoh mu da svrati do mene kad ona nije tu, da se malo družimo, što da ne… namignem, a on, klinac od 27 godina, nije bio gadljiv na stariju koku.

Nije prošlo dva dana, eto njega kuc-kuc, samo u trenerci i papučama na mojim vratima. Nismo dugo pili kafu, pre nego što smo se dohvatili.

Onako na*aljena, samo sam mu strgla trenerku, kada je pred moje oči izleteo njegov “piton”. Bogami, komšinice nisu lagale! Bilo je tu dobrih 23 santima, odokativno. Zgrabim ja ono njegovo čudo sa obe ruke, pa krenem u rikverc prema krevetu.

– Stavljaj, ne pitaj – rekoh i raširih noge. Odmah me poslušao…

Od tada, ima evo već 6 meseci, on svako malo kod mene na kaficu. Žena ništa ne zna, normalno. Velika je to batina, ima je za nas obe. Treba mi, nešto sam se učaurila posle onog idiota od bivšeg muža…

Izvor: Mediji/pravda.rs

About admin

Check Also

298

ISPOVEST – Ja sam iz Srbije, nebitno iz kog grada, zovem se Sofija. Napunila sam 18 god. počela sam sa se*som kad sam prvi put mlađeg brata gledala golog dok ga mama kupala…

Ja sam iz Srbije, nebitno iz kog grada, zovem se Sofija. Napunila sam 18 god. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *