Starac oženio 12-godišnju djevojčicu: Ono što se poslije desilo će vas natjerati da se zapitate da li i ovo ima na svijetu! (Video)

Kada pogledate ovu situaciju, onda vidite 12-godišnjakinju koja se nalazi u vjenčanici i koja u ruci drži buket, te izgleda sasvim sjajno, a onda pored nje ugledate mladoženju. Taj čovjek joj može biti djed, a djevojka je zapravo njegova nevjesta, te kada su stojali pored plaže fotografi su ih uslikavali.

Cijelo vrijeme je to izgledalo kao da je sve normalno i neki ljudi koji su prolazili su im čestitali, dok su neki prolazili i čudili se toj situaciji. Sve to je zapravo bilo pretvaranje i muškarac, djevojka i fotograf su bili angažovani glumci od NVO Kafa, što je u prevodu “Dovoljno”.

Taj video zapis se našao na društvenim mrežama i to je iz pravih razloga jer su protagonisti videa ta djevojka, fotograf i muškarac koji su za svrhu snimanja toga imali da probude svijest u vezi zakona bračnih parova u Libanonu i njihove okrutnosti pokušavajući izvršiti pritisak na vladu da okončaju takve brakove.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *