Home / Hronika / PRIČA KOJA JE ŠOKIRALA SVIJET: 4 MLADIĆA POGINULA U AUTU, A KADA SU OTVORILI GEPEK…
59

PRIČA KOJA JE ŠOKIRALA SVIJET: 4 MLADIĆA POGINULA U AUTU, A KADA SU OTVORILI GEPEK…

Pre nesreće su svratili do kuće, a majka, ispraćajući ih jako zabrinuta je rekla: Draga deco, pazite se i neka vas Bog čuva… Istinita priča protutnjala je brzinom svetlosti internetom. Naime, priča, za koju se tvrdi da je istinita, počinje veoma potresno i smrću četvorice pijanih mladića koji su krenuli u noćni provod.
Prethodno su svratili, do kuće jednog od njih, a njegova majka, ispraćajući ih jako zabrinuta je rekla: “Draga deco, pazite se i neka vas Bog čuva”! Mladići su se nasmejali na ovo, a jedan od njih je nastavio da se podsmeva: “Nemamo mesta za njega, ima nas mnogo u autu, može da ide sa nama jedino u gepeku, neka ga tamo…. Dogodila se strašna nesreća.
Sva četvorica poginula su u smrskanom autu. Došli su policija, hitna pomoć, vatrogasci. Mladim ljudima nije bilo pomoći. Ali, sve je šokiralo ono što su videli u gepeku uništenog vozila. Tamo je bio karton jaja. Nijedno od njih nije bilo slomljeno.
Izvor : samopozitivasp.net

About admin

Check Also

35

ISPOVEST: Osecala sam se uzasno se*si. Profesor je dosao i videla sam da me gleda, bio je zgodan za svoje godine (oko 50ak). Odjednom je…

Tada sam imala 22god i jos uvek sam bila studentkinja. Na faksu sam provela celo …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *