Pismeni rad učenika u Srbiji oduševio cijeli region, ali ne i nastavnicu… (Foto)

Profesori pri ispravljanju pismenih radova se susretnu sa svačim i pročitaju svašta.Nekim učenicima prosto ne ide pisanje pismenih radova na neke teme. Ali ovaj rad je oduševio većinu i izazvao pozitivne komentare.

Naime, jedan dječak je napisao pismeni rad na temu ‘Život kao u filmu’. Rad se sastojao iz samo četiri rečenice. Da dobro ste čuli. Svi su se pitali kako je dječak imao hrabrosti da rad od četiri rečenice preda profesorici.

Navodimo ono što je dječak napisao u radu. Te četiri rečenise glase: “Mir Božji. Beograd na vodi. Šešelj na slobodi.Anastasija se rodi.” Sa ovim je sigurno dotakao nešto što je tema u Srbiji.

Svi znamo šta sve spominje kao svoje projekte predsjednik Srbije.Znamo isto da je ratni zločinac na slobodi, a ono što nigdje u svijetu nema,je to, da taj ratni zločinac gostuje u emisijama zabavnog karaktera.

Žalosno je što djeca koja nisu od poznatih roditelja teže dođu do pažnje medija, i teže imaju prilike da istaknu svoje talente. Djeca poznatik su u centru pažnje medija, pa znamo da je kći Cece od rođenja bila veliko interesovanje medija.

Mnogi su rekli da ovaj dječak zaslužuje 5 za svoj rad, ali pogledajte kako je profesorica ocjenila njegov rad:

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *