Home / Ispovesti&SMS / OTIŠLA SAM NA NOVOGODIŠNJU ŽURKU U FIRMI I SPAVALA SA ŠEFOM. A ONDA MI JE STIGLA OVA PORUKA
29

OTIŠLA SAM NA NOVOGODIŠNJU ŽURKU U FIRMI I SPAVALA SA ŠEFOM. A ONDA MI JE STIGLA OVA PORUKA

Moje dosadne kolege radovale su se novogodišnjoj zabavi jer im je to jedina prilika da odu na žurku. Ja sam se tome radovala jer će tamo biti moj šef, a imala sam neke planove vezano za njega.

Dugo sam maštala o seksu sa svojim šefom i znala sam da ako nešto može da urodi plodom, to će biti alkohol u kombinaciji sa seksi haljinom koju sam spremila za tu priliku. Osećala sam da i on to želi. Njegovi mejlovi su vrlo dvosmisleni, a vidim i kako me posmatra dok prolazim pored njega.

Da, vrlo je glupa ideja zavoditi šefa, ali ovo nije posao na kome planiram da se zadržavam, a on mi se sviđa. Zato sam rešila da je novogodišnja zabava veče kada će se naš odnos razrešiti. Veče pre žurke poslala sam mu mejl i pitala ga da li postoji neki dres kod za žurku. Uzvratio mi je nekim dosadnim mejlom punim gluposti, a onda sam prešla u akciju. “Htela sam da pitam koliko treba da bude kratka moja haljina?”poslala sam mu i čekala. Ništa mi nije stiglo ceo dan. Počela sam da preispitujem svoje planove i da polako odustajem od žurke. A onda mi je na telefon stigla poruka. “Do kolena. Budi profesionalna. Ali ispod obuci čipkaste tange” – glasio je odgovor. Nisam imala njegov broj telefona, ali…

About admin

Check Also

21

ISPOVEST: RAZVALIO SAM MAĆEHU U KREVETU: OTAC NIKADA NIJE SAZNAO KAKO SAM MU DERAO….

Kako se približavala Nova Godina, svi su planirali neke izlaske i druženja. Muž je išao …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *