Home / Vijesti / OTAC OSTAVLJENOG DEČAKA : Dejan me je obrukao na televiziji!
33

OTAC OSTAVLJENOG DEČAKA : Dejan me je obrukao na televiziji!

Učesnik takmičarskog šou-programa „Ja imam talentat” Dejan Ketić za „Alo!” je ispričao kako su ga roditelji ostavili kao bebu i da ni sada ne žele da čuju za njega.

Mi smo došli do njegovog oca Ilije, koji tvrdi da je Dejanova majka Slavica kriva za sve, a da mu sin sada pravi ogromne probleme u novoj porodici.Ilija danas živi u Žagubici, gde i Dejan, i ima suprugu i troje dece. On priznaje da je Dejana nedavno oterao iz kuće zbog toga što se opijao.– Nisam ga ja ostavio u domu, već njegova majka. Kada je pobegla od mene u Pančevo, ja sam otišao tamo da je vratim kući zajedno sa bebom. Međutim, dok sam na stanci kupovao autobusku kartu i stajao na šalteru, ona je uzela Dejana i odvela ga u policiju. Rekla je policajcima da joj je neko uvalio bebu. Ona je tada bila maloletna. Zajedno sa policajcima je otišla u „Zvečansku“ i predala im Dejana – počinje priču Ilija i dodaje.

– Ostao je u domu nekoliko godina, onda sam je našao i zajedno smo otišli u dom da ga izbavimo. Tada je pristala da ga zajedno odgajamo. Ona nikako nije želela dete, jednom ga je otrovala pokvarenim mlekom i Dejan je završio na Institutu za majku i dete.  Ponovo ga je iz bolnice odvela u dom. Rekla mi je da ne može da ga izdržava i pobegla je u Italiju. Dejana nisu želeli da mi daju iz doma jer nisu mogli da utvrde da sam njegov otac – kaže Ilija i tvrdi da je ponovo otišao kod Dejana na njegov 16. rođendan.

– Rekao sam mu da sam njegov otac, ali on nije hteo da pođe sa mnom i živi kod mene u kući – ističe Ilija.

Dok smo pokušavali da dođemo do Ilijinog broja telefona, od meštana ove opštine na istoku Srbije čuli smo kako Dejanova maćeha ne želi da ga primi u kuću i da zbog toga on leti spava na ulici, a zimi iznajmljuje trošnu kuću za dvadeset evra mesečno. Međutim, Ilija tvrdi drugačije.

– Živim u kući sa suprugom i troje dece, Dejan je jednom došao kući pijan, sa flašom u ruci. Tada sam mu rekao: „Ili ćeš da piješ, ili ideš iz kuće.“ Onda je on otišao i više se nikada nije vratio. Tada je pobegao, bilo je letnje vreme i mogao je da spava gde hoće.  Novčano nisam u stanju da mu pomognem, mogu da mu dam da jede i sobu da spava, ali ne mogu novac – objašnjava Ilija, koji  nije u kontaktu sa bivšom suprugom.

– Ona prodaje svoje telo u Italiji. Kada je otišla iz Srbije, više se nismo čuli – kaže Ilija.

– Rekao sam mu da je hrabar što se pojavio u takmičarskom programu, za to mu svaka čast. Obrukao me je samo što je pevao tu  autobiografsku pesmu, a što nije uzeo da peva neku ljubavnu. Nije trebalo da je posvećuje meni, jer sam se ja borio za njega – završava priču Ilija.

alo.rs

About admin

Check Also

11

Ovo otkriće će promijeniti čitavu ljudsku povijest

Njemački arheolozi čistom srećom su naišli na nevjerojatno otkriće koje bi moglo promijeniti sve što …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *