Home / Vijesti / NEMA VIŠE PROTEZA: Vaši PRIRODNI ZUBI će OPET MOĆI DA IZRASTU ZA 9 NEDELJA – evo kako!
31

NEMA VIŠE PROTEZA: Vaši PRIRODNI ZUBI će OPET MOĆI DA IZRASTU ZA 9 NEDELJA – evo kako!

Tehnologija je čudo.

Svi oni koji su bili nezadovoljni svom prirodnim zubima, najčešće su posezali za stavljanjem proteza. Ali moderna tehnologija je i to prevazišla. Otkrili su da se u usnoj šupljini ponovo mogu razviti i izrasti vlastiti zubi i to u narednih devet nedelja.

Otkriće dr DŽeremija Maoa sa Kolumbijskog univerziteta je definitivno nova senzacija i revolucionarno otkriće u medicini, a posebno u stomatologiji. On je nedavno objavio rezultate svoga istraživanja za regeneraciju zuba. Uz pomoć skele za zube koja sadrži matične stanice iz organizma, koristio je svoju DNK i uspeo da regeneriše nove zube.

3

– Obnavljanje izvađenih zuba traje tačno devet nedelja. Uređaj – skela za zube s matičnim stanicama treba biti postavljena na područje na kome nema zuba. U prvoj fazi organizam će se navikavati, nakon toga prihvatiti stanice, a potom i regenerisati koren zuba.

Jednostavno rečeno, matične stanice iz vašeg teela koriste se za zamenu zuba koji nedostaju. Zatim zub postaje jedno s okolnim tkivom. To je tako jednostavno. To će poboljšati proces regeneracije i rezultirati u prilično brz oporavak – objašnjava Džeremi.

 

About admin

Check Also

11

Ovo otkriće će promijeniti čitavu ljudsku povijest

Njemački arheolozi čistom srećom su naišli na nevjerojatno otkriće koje bi moglo promijeniti sve što …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *