Home / Hronika / Nasilje kobno po siledžije: Huligani tukli čoveka na smrt, dok se nije pojavio njegov ortak (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
42

Nasilje kobno po siledžije: Huligani tukli čoveka na smrt, dok se nije pojavio njegov ortak (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Probajte da nam odgovorite bez lažnog morala: da li je dobio što je zaslužio?

Ovakve scene niko od nas ne želi da gleda, a kamoli doživi. Dobro, barem većina nas misli tako. Ipak, nekada ne možete da ih birate, nego vam se jednostavno dese.
Takva situacija zadesila je mladića iz Rusije, koji se našao napadnutim od strane veće grupe huligana. Oni se nisu šalili, želeli su da ga pretuku na smrt. Udarci sa svih strana, saterivanje u ćošak, potom i davljenje. Mladiću sa u trenerci sa crnom trakom preko ramena nije se dobro pisalo.

I taman kako su izašli iz kadra, na vrhu stepenica pojavio se jedan njegov prijatelj sa pištoljem, koji je ispalio precizan hitac, direktno u glavu jednog od napadača, dok su ostali krenuli da beže. Maltretirani momak se oslobodio i u besu krenuo da šutira napadača-žrtvu, a kasnije je i on napustio hodnik, sa svojom ekipom, ostavljajući iza sebe leš u lokvi krvi.
Probajte da nam odgovorite bez lažnog morala: da li je dobio što je zaslužio?

espreso.rs

About admin

Check Also

12

OVO JE KRAJ ČOVJEČANSTVA| U Britaniji stvorili monstrume: Pogledajte hibride životinja i ljudi nove rase koja će zavladati planetom…

Velika Britanija stvorila je monstruozna bića; hibride čovjeka i životinje. Sada na tržište do kraja …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *