Home / Ispovesti&SMS / MOGLI SMO SAMO OTPOZADI: Iskrene ispovjesti zena koje su se susrele s prevelikim
93

MOGLI SMO SAMO OTPOZADI: Iskrene ispovjesti zena koje su se susrele s prevelikim

I dok nedostatak muških centimetara ženama može predstavljati problem kod ostvarivanja željenog orgazma, i obdareni muškarci mogu biti prepreka strastvenom i ugodnom seksu …

Poznata je muški opsjednutost veličinom spolnog organa. I dok se oni međusobno natječu i priželjkuju veću “alat” ni ne razmišljaju da preveliki pen * s ženama zapravo predstavlja ozbiljnu prepreku do dobrog seksa.

Kako nedostatak muških centimetara ženama može predstavljati problem prilikom postizanja željenog orgazma, ista stvar je iu slučaju da je muškarac previše obdaren.Ukoliko je njegov spolni organ previše veliki za vas, to može biti izuzetno bolno i neugodno iskustvo.

Naravno ni u jednom ni u drugom slučaju ne treba odustati jer postoji rješenje ukoliko pronaći odgovarajuće poze. Na jednom stranom sajtu žene su iskreno podijelile svoja iskustva prilikom susreta s nadprosječnim pe * isom i objasnile koje poze treba prakticirati parovi s ovim “problemom”.

Majmun

– U ovoj pozi, muškarac treba ležati na leđima sa skupljenim nogama i privučenim koljenima i bedrima skroz do grudi. Vi mu okrenite leđa i sjedite na njegove butine. Ovakva poza ne dozvoljava preduboku penetraciju pa ne bi trebalo da vas boli i da vam bude neugodno. A još je bolje što se vi nalazite gore pa odlučujete o brzini i pokretima – napisala je Amy (28).

Blizanci

– Muškarac leži na leđima s nogama savijenim u koljenima. Sjednite mu u krilo ali tako da mu budete okrenute leđima pa se nagnite na njegove grudi, oslanjajući se na svoje laktove.Ova poza je sjajna jer su muškarcu ruke slobodne pa može ih drži na vašim bokovima i dlanovima pokretima kukova diktira tempo i dubinu. Također, može vam prelazi rukama preko grudi ili da vam nadražuje klitoris što će svakako pomoći. Ova poza je baš intimna i obećava puno dodira jer je vaše tijelo izravno na njegovom – objasnila je Nicole (33).

Bočno sedlo

– Muškarac treba biti u klasičnom ležećem položaju sa blago raširenim nogama i glavom na jastuku. Sjednite mu u krilo ali poprijeko, tako da s jedne strane njegovog tijela budete oslonjeni na dlanove a sa druge na stopala. U ovoj pozi sve zavisi od vas, i dubina penetracije i tempo kojim ćete ići. A njemu će biti poseban užitak kada vaše tijelo vidi iz ovog kuta – bila je iskrena Sophie (29).

paralela.in

About admin

Check Also

15

ISPOVEST: Jedan moj komsija mi je uzeo nevinost u 15oj godini…

Jedan moj komsija mi je uzeo nevinost u 15oj godini. Bila sam ludo Zaljubljena u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *