Majka ostavila bebu samu sa tinejdžerkom – poslije par minuta, dobila FOTOGRAFIJU koja je ostavila BEZ RIJEČI

Svaka majka želi provesti svaki mogući trenutak sa svojom bebom, ali svako ko je imao dijete zna koliko je dobar osjećaj pomalo odmoriti s vremena na vrijeme. Ponekad roditeljima treba omodr; nekad trebaju nešto kako bi nakratko prestali razmišljati o nekim stvarima. Ali, kad to urade, to znači da ostavljaju bebu u ruke drugoga. U takvim slučajevima, ne postoji bezbjednije mjesto od ruku drugog člana porodice.

Jednog dana, kad je Claudia Sorhaindo trebala izaći iz kuće, odlučila se za taj pristup. Povjerila je svoju mlađu kćerku Avu, svojoj 15-godišnjoj nećakinji, J’Ann.
Nedugo nakon što je otišla, međutim, J’Ann je poslala Claudiji fotografiju dok je pazila na Avu – fotografija koja je od tada postala viralna na internetu!

Claudia Sorhaindo i njena kćerka Ava žive na Floridi. Kao i sve majke, s vremena na vrijeme Claudia mora izaći iz kuće da završi svoje obaveze. Nekad ne može sa sobom povesti Avu, pa je ostavlja kod pouzdanog ‘čuvara’ – 15-godišnje nećakinje J’Ann.

Jednog dana, kad se J’Ann brinula za Avu, Claudia je primila poruku. Nedugo nakon što je vidjela priloženu fotografiju, jedva se suzdržala da ne prasne u smijeh.

J’Ann je bila gladna i htjela je napraviti sendvič. Jedini problem bio je u tome što nije htjela ispustiti Avu iz vida. Na kraju, odlučila je napraviti nešto inovativno i URNEBESNO. Strpala je Avu u hlače – a onad poslala fotografiju ne-tako-impresionirane bebe Claudiji.

Claudia, koja je pomislila da je fotografija presmiješna, odlučila je podijeliti sliku na Facebooku.

Fotografija je postala viralna i to s dobrim razlogom. Preslatko, zar ne?

Nije željela pustiti Avu iz vida ni na sekundu, ali također zna kako da se zabavi. Rođaci su zaista najbolji… Slažete se?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *