Home / Ispovesti&SMS / ISPOVEST: MORALA SAM DATI SVEĆENIKU DA BI MI BOG OPROSTIO GRIJEHE!
23

ISPOVEST: MORALA SAM DATI SVEĆENIKU DA BI MI BOG OPROSTIO GRIJEHE!

Što se mora nije teško. Bar ja tako gledam tako na sve stvari u životu. I što god treba napraviti ću samo da mi bude bolje. U to me ubjedila svećenik koji je služio našoj župi, sad više nije među nama umro je prošle godine. On je tako svim ženama radio ispovjedaonici i dok sam bila mlada meni je to bilo čudno kada sam znala čuti okolne žene koje su o njemu pričale, da on ima posebnu moć odrješenja grijeha.
Samo su trebale spavati sa njim i iskreno meni je to bilo odvratno i nisam sebe mogla zamisliti u toj situaciji, ali par godina kasnije ipak je došlo do toga kad sam ukrala veću količinu novca baki i potrošila ga. Otišla sam u crkvu kod našeg svećenika na ispovijed jer me savjest užasno pekla i kanala sam se. Njemu sam sve to ispričala i rekao mi je da sigurno i sama znam na koji način će mi biti oprošteno.
Napravila sam to i spavala sam sa njim samo zbog te namjere, dok se par godina kasnije nije saznalo da je obična varalica i da je tako na taj način navlačili žene na sebe. A u tom selu hvala bogu smo svi zaostali sto godina unazad i svećenikova riječ je bila zakon. Na žalost umro je prije nego što je odveden pred lice pravde imao je sreće. I da se nisam udala u grad za mnogo toga još danas nebi znala.

About admin

Check Also

36

Kad sam saznala da me momak prevario

Kad sam saznala da me momak prevario pozvala sam ga na veceru u luksuznom restoranu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *