Home / Ispovesti&SMS / ISPOVEST: MORALA SAM DATI SVEĆENIKU DA BI MI BOG OPROSTIO GRIJEHE!
23

ISPOVEST: MORALA SAM DATI SVEĆENIKU DA BI MI BOG OPROSTIO GRIJEHE!

Što se mora nije teško. Bar ja tako gledam tako na sve stvari u životu. I što god treba napraviti ću samo da mi bude bolje. U to me ubjedila svećenik koji je služio našoj župi, sad više nije među nama umro je prošle godine. On je tako svim ženama radio ispovjedaonici i dok sam bila mlada meni je to bilo čudno kada sam znala čuti okolne žene koje su o njemu pričale, da on ima posebnu moć odrješenja grijeha.
Samo su trebale spavati sa njim i iskreno meni je to bilo odvratno i nisam sebe mogla zamisliti u toj situaciji, ali par godina kasnije ipak je došlo do toga kad sam ukrala veću količinu novca baki i potrošila ga. Otišla sam u crkvu kod našeg svećenika na ispovijed jer me savjest užasno pekla i kanala sam se. Njemu sam sve to ispričala i rekao mi je da sigurno i sama znam na koji način će mi biti oprošteno.
Napravila sam to i spavala sam sa njim samo zbog te namjere, dok se par godina kasnije nije saznalo da je obična varalica i da je tako na taj način navlačili žene na sebe. A u tom selu hvala bogu smo svi zaostali sto godina unazad i svećenikova riječ je bila zakon. Na žalost umro je prije nego što je odveden pred lice pravde imao je sreće. I da se nisam udala u grad za mnogo toga još danas nebi znala.

About admin

Check Also

63

ISPOVEST: Nisam vise mogao da izdrzim a da ne kazem kako sam se lepo tu*ao prvo sa sestrom…

Ova prica je istinita i desila sa prosle godine. Nisam vise mogao da izdrzim a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *