Home / Lifestyle / INTERNET ĆE EKSPLODIRATI: Perverzni fotograf uslikao Šarapovu u pozi koja je san svih muškaraca (FOTO)
66

INTERNET ĆE EKSPLODIRATI: Perverzni fotograf uslikao Šarapovu u pozi koja je san svih muškaraca (FOTO)

Isplati se nekada biti paparaco i vrebati neku poznatu ličnost na plaži, možete dobro da zaradite ako zabeležite fotografije poput ovih

64

Marija Šarapova još se nije vratila na teren, ali je očigledno u vrhunskoj formi i to dokazuju fotografije paparaca koji ju je slikao dok uživa na odmoru

Suspenzija još nije završena za atraktivnu ruskinju, koja je pre skoro godinu dana priznala da je greškom uzela ”meldonijum” zabranjenu supstancu, koja je to postala tek početkom 2016. godine, što njoj nije bilo poznato.

"If you're a bird, I'm a bird"

A photo posted by Maria Sharapova (@mariasharapova) on

Ruskinja je uredno napisala i gde se tačno nalazi, pošto je tagovala mest ”Hulopole marina” na ostrvu Lanai, poznatom i kao ”Ananas ostrvo”, u okviru havajskog arhipelaga.

To je bio motiv da paparaci uzmu fotoaparate u ruke i krenu u akciju. Vrebali su Šarapovu ponovo na plaži, a jedan od njih uhvatio je pravi bingo! Zabeležio je fotografiju Maše koja u seksi pozi namešta peškir, gde joj je guza posebno došla do izražaja.

Fotografije su odmah otkupile i agencije, tako da nema sumnje da je uboo džek pot i zaradiće ozbiljnu svotu novca samo na osnovu nje.

Uživajte!

65

telegraf.rs

About admin

Check Also

27

Se*sualni bonton: Nepisana pravila koja morate da znate

Poznavanje se*sualnog bontona zlata je vredno jer pojedine greške u krevetu retko ko želi da …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *