Home / Lifestyle / Ima troje dece i kažu da je najlepša mama Bosne i Balkana (VIDEO)
97

Ima troje dece i kažu da je najlepša mama Bosne i Balkana (VIDEO)

Iako godinama živi u Nemačkoj veoma često dolazi u Bijeljinu u poseti rodbini i prijateljima za koje je vezana, a u vreme praznika obavezno je da budu u domovini gde je kako kaže sve drugačije i ima dušu

Ukoliko biste pitali građane BiH ko je aktuelna najlepša devojka, sigurni smo da bi ste dobili malo tačnih odgovora. Ipak sigurni smo da bi na pitanje koja je najlepša Miss BiH odgovor bio Ana Mirjana Račanović. Ni 16 godina posle izbora na kome se okitila lentom najlepše nije prestalo interesovanje javnosti za ovu lepu ženu.

Iako u medijima nije prisutna već nekoliko godina na brojnim portalima često se mogu naći komentari i pitanja gde je i šta radi.

Njen odgovor na ovo je “da je posle titule najlepše dobila po njoj najlepšu titulu ikada, a to je majka“. Suprug Alen, sinovi Adrijan i Aleksandar i ćerka Anđela najveće su bogatstvo koje poseduje.

Iako godinama živi u Nemačkoj veoma često dolazi u Bijeljinu u poseti rodbini i prijateljima za koje je vezana, a u vreme praznika obavezno je da budu u domovini gde je kako kaže sve drugačije i ima dušu.

Ana Mirjana kaže za BN televiziju da nikada nije bila klasična manekenka i da se najmanje bavila tim.

Voditeljski angažmani i brojne reklame uglavnom su bila mesta gde smo je viđali, a gledajući danas kako izgleda taj čitav šareni šou biznis svet nije sigurna da bi se uklopila u tu priču.

Brojni angažmani koje je imala i posao koji je radila trudila se da obavi profesionalno, a iako joj je kao i svakoj ženi prijalo sređivanje, šminkanje i pripreme za emisije, kaže da je za sada srećna trenutnim statusom i da ništa ne bi menjala.

95

Za taj period života je vežu najlepše uspomene i kaže da joj je drago što je imala priliku da ponese titulu najlepše, što je ostavila lep utisak na ljude koji je se i danas rado sećaju i kažu da je najlepša Miss koju je BiH ikada imala.

Ipak pre svega stavlja činjenicu da je ostala dosledna sebi, svom vaspitanju i vrednostima koje su joj usadili njeni roditelji za šta je dokaz da se za nju za sve ove godine nije vezao ni jedan skandal niti loša reč.

Na to je ponosna jer će jednoga dana kada odrastu moći svojoj deci da objasni ko je i šta je bila.

Ana Mirjana trenutno uživa sa svojim mališanima, a za BN televiziju kaže da se divi ženama koje uspevaju sve da stigu i da istovremeno budu posvećene porodici i grade karijeru. Za sada je njen izbor da bude 24h majka.

96

Najstariji sin Adrijan je na pitanje šta želi da bude kada poraste rekao da će biti Superstar, tako da obožava javne nastupe kamere i posebno je ponosan kada vidi kako ljudi na ulici prepoznaju njegovu majku.

Ana Mirjana, koja se nalazi na listi 50 najlepših žena BiH, dokaz je da lepota, vaspitanje i pamet mogu ići zajedno. Uz sve to ona je i najbogatija žena jer ima divnu porodicu koja je uzrok osmeha koji ovoj lepotici ne silazi sa lica.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/Izvor: rtvbn.com)

About admin

Check Also

1

NAKON 70 DANA PROBUDILA SE IZ KOME: Njene prve riječi šokirale su sve prisutne!

Žena koja se probudila iz 70-dnevne kome, sve je iznenadila svojim komentarom, odnosno pitanjem zašto …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *