Home / Vijesti / Emotivna Rada konačno sve priznala: “Nedostajao mi je u svakoj situaciji – i dok jedem, i dok spavam…“
3

Emotivna Rada konačno sve priznala: “Nedostajao mi je u svakoj situaciji – i dok jedem, i dok spavam…“

Pjevačica Rada Manojlović kaže da joj je njen dečko Haris Berković toliko nedostajao da je morala da ga vidi makar nakratko, pa je zbog toga otišla na pet dana u New York. Pjevačica je od svog dragog, koji je trenutno na turneji po Americi, bila odvojena mjesec dana, pa je osjetila ogromnu želju za njim. Nije joj predstavljalo problem da plati za kartu, samo da ga zagrli i poljubi. Nedostajao mi je jako u svakoj situaciji – i dok jedem, i dok spavam, i dok gostujem po emisijama”, povjerila Rada. Nije bila raspoložena da puno priča o tome kako je Harisu samom u Americi.

“Dobro mu je tamo, ali to će on sve lijepo da vam prepriča kada se vrati”, dodala je srbijanska pjevačica. Bez obzira na to što nije dugo izdržala bez Harisa, Manojlovićeva tvrdi da bi mogla da bude u vezi na daljinu.

“Kada je ljubav velika i kada su osjećanja jaka, onda bih mogla da funkcionišem i u vezi na daljinu. Partner može i preko poruka ili putem modernih sredstava komunikacije da vam pokaže da i vi njemu nedostajete koliko i on vama. Ako ti neko stalno šalje SMS i slike, onda čak može da se osjeti i prisustvo te osobe”, ističe Rada.
(Kurir)

About admin

Check Also

11

Ovo otkriće će promijeniti čitavu ljudsku povijest

Njemački arheolozi čistom srećom su naišli na nevjerojatno otkriće koje bi moglo promijeniti sve što …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *