Braća Blizanci Će Oženiti Sestre Blizanke, Ali To Nije Sve…

OVO MOŽDA VAMA ZVUČI KAO NEKA AKCIJA IZ NEKOM ROMANTIČNOG KIČASTOG LJUBAVNOG FILMA, ALI NIJE, ONI SU STVARNOST OVO ČETVERO MLADIH LJUDI. ZANIMLJIVO JE DA ĆE PAR BLIZANACA (JEDNOJAJČANIH) OŽENITI TAKOĐER BLIZANKINJE JEDNOJAJČANE.

Na festivalu blizanaca u Ohaju, u gradu Twinsburg su se upoznali. Jeremy i Josh su tako upoznali Brianu i Brittany u augustu prošle godine. Na tom mmjestu se inače najviše okupljaju u toku godine blizanci koji dolaze iz cijelog svijeta.

Braća Salyers imaju po 34 godine, a estre imaju po 31 godinu. Oboje su rekli kako se privlačnost javila istog trenutka, tako da su prohodali veoma brzo.

Dva brata u daljni je zapazila Brittany, pa je sestri odmah rekla kako je vidjela možda i dva najzgodnija brata blizanca. Idućeg dana, dok su bili u hotelu, u hodniku su sestre naletjele na braću blizance.

Ćaskali su o tome kako je voditi život jednojajčanih blizanaca.

Privlačnost se to odmah osjetila, pošto se Josh povezao sa Brittany, tako je opisivala svoju situaciju Briana, koja je rekla da je sve bilo usporeno kao u filmu.

Ono što je zanimljivo, to je da su se uparili po starini, stariji blizanci su završili zajedno, a mlađi također zajedno. Jeremy i Briana su stariji i rođeni su prvi, dok su Hosh i Brittany drugi rođeni.

Nikada ne bi oženili par blizanki, tako su tvrdili, sve dok njih nisu upoznali, kasnije su ih i zaprosili i to dok su snimali dokumentarni film o tome…

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *